Huizhou Wisdom Glass Projects Co, Ltd

Kinas førende glasproduktion virksomheder!

Hjem > Nyheder > Indhold
Hvorfor vil du bruge Art Glass Mirror til at gøre baggrundsveggen
- Oct 24, 2017 -

Hvorfor vil du bruge Art Glass spejl til at lave baggrundsvæggen
Kan nævnes glas, vores første reaktion er vinduet. Faktisk med den moderne glasbehandlingsteknologi og -teknologi til forbedring af glasset fra den praktiske funktion af den gradvise udvikling til det dekorative, vores fælles dekorative glas spejlglas, farvet glas, metalglas, udskåret glas. Og for TV-baggrundsmaterialet er hovedkampens spejlglas Kunstglas glas, kunstglas glas i den dekorative stil brugen af ​​relativt enkle, ofte brugt i moderne stil design.
Så dagens eksperter til at tage dig til at se på kunst af glas spejl nogle fornuft det
Miljøhygiejne
Art Glass baggrundsvæg på grund af den særlige karakter af sine råvarer, vil være mere miljøvenlig, ingen formaldehyd, ingen stråling, du kan være sikker på at installationen.
Cracked
Børste latex maling væggene i den generelle omkring to år vil der være revner situation. Især i nogle tørre byer i nord. Og det er ikke muligt at knække væggen, medmindre væggen som helhed revner.
Let at rengøre
Hvorvidt den skrubede latexmaling ikke kan rengøres med et vådt håndklæde, og Art Glass-baggrunden er en glasoverflade. Generelle pletter rengøres med et halvvættet eller tørt, farveløst håndklæde eller tørres med glasvandskande.
Varig farve
Generel børste mørk latex maling eller tapet væg et år eller to efter farven vil have en større forandring, men Art Glass baggrundsmuren glasfarve er ikke let at falme.
Lang levetid
Af eksperterne til at teste Art Glass spejl baggrunds liv på mindst 20 år eller mere, ikke Alice, falder ikke, må ikke falme oxidationsmodstand, altid som ny. Latex maling og tapet liv i 3-5 år, der Alice, kaste, gulning, aldring, mugne og andre fænomener, 20 år at gøre mindst 4 gange, ikke kun øget omkostningerne og arbejdskraft og materielle ressourcer, og hver erstatning er i konstant høje koncentrationer af gentagen forurening i det indendørs miljø. Men Art Glass spejl er en engangs investering, livslang fordel.
Ikke let at beskadige
Normalt er en lille kollision eller sidekontakt ikke ridset. Desuden, hvis familien har børn, er børn som graffiti på væggen, klæbende klistermærker, Cai Sheng Art Glass baggrundsvæg ikke bange. Generel vandbaseret farvepenne kan nemt fjernes, lim klistermærkerne er også meget nemme at skrælle ned.
Installation og konstruktion er let
Skræddersyes efter kundens størrelse, så længe ordren i overensstemmelse med tegningenes layout er som en meget enkel og praktisk. Generelt sælger tilbage væggen af ​​virksomheden vil give professionel konstruktion, en væg, 30 minutter at afslutte, selv om udskiftningen af ​​baggrunden ikke påvirker den levende.
Dekorativ effekt er stærk
Art Glass baggrundsmure rige farver, men også med en anden tekstur er et mønster, den dekorative effekt er meget god. Ifølge soveværelset, stue, restaurant, børnelokale og andre forskellige regioner, forskellige stilarter.
Bruges generelt i hele Art Glass-spejlet, kan man på den ene side forskønne spejlet for at lette arbejderne kan undgå konstruktionen på grund af burr og skader; kan opdeles i stor skrå eller 45 ° kant, Art Glass spejl bagvæg gennem slipekanten kan tilføje en masse Aura, så baggrunden bliver mere raffineret; farve med bølgekant, og øg øjeblikkeligt romantisk følelser fra Art Glass-spejlet, men på grund af procesens kompleksitet er kantprisen højere; som stjerner blinker på sølv jade sand originalfilm, der gør kunstglas spejl baggrund enkel og generøs, smukke romantiske, og hovedets størrelse ligner lyn side.