Huizhou Wisdom Glass Projects Co, Ltd

Kinas førende glasproduktion virksomheder!

Hjem > Nyheder > Indhold
Vi skal være opmærksomme på designen af ​​dobbeltsidet tempereret glas
- Oct 24, 2017 -

Vi skal være opmærksomme på designen af ​​dobbeltsidet tempereret glas
Tempered Glass er i øjeblikket den vigtigste applikation inden for elektronikindustrien i vinduesbeskyttelsen af ​​underlagsmaterialer i skærmglas og paneldisplay. Beskyttelse af tempereret glas er i øjeblikket stabil forsyning til det stabile prisreduktionsfase, det samlede salg af behovet for industrien innovationskatalysator. Hærdet glas substrat er kernematerialet, uanset om det er TFT, LTPS eller den seneste hot OLED, er uadskillelige fra Tempered Glass behov.
Efter en måned med industriforskning mener vi, at det tempererede glas vil være fremtiden, herunder mobiltelefoner, herunder smart hardware, en stor innovation, især udseendet af strukturel innovation. Udvendige dele af tempereret glas er blevet brugt i en række intelligente hardware, det fremtidige rum er enormt, kompleks struktur for at bringe plads langt ud over det nuværende cover! Fremtiden forventes at samarbejde med trådløs opladning, optiske sensorer og andre applikationer. Hærdet glasdæksel fra den tidligste 2D til 3D-opgradering, forventes fremtiden for overfladevisningen at blive brugt i et stort antal smarte telefoner. OLED er også et flagskibs mobiltelefon 3D-dækning en stor katalysator. Overfladeforhærdet glas prissættes i øjeblikket til ca. tre gange enhedsprisen på traditionelt stemplet glas, væksten i smartphone faldt kraftigt, den positive 3D-tempererede glasindtrængning vil medføre betydelig vækst i branchen.
Vi skal være opmærksomme på designen af ​​dobbeltsidet tempereret glas, ifølge industrikæden for at bestemme, 3D-bagdæksel forventes at være de nye internationale kunder vil bruge det nye program, Tempered Glass → metal → Tempered Glass er en cyklisk Ændring i mode! Keramik på grund af fremtidens problem er måske ikke den bedste løsning. 2.5D + 3D forventes at blive det almindelige design næste år. I løbet af næste år kan store internationale kunder bruge 3D Tempered Glass back cover, andre producenter forventes at følge op high-end modeller, forventes at tilføje mindst 20 milliarder marked. 18 år vil markedspladsen fordobles igen! Smarte telefoner til at se Apple, Apple for nylig i dobbeltsidig Hærdning af glaseret ophobning af en række patenter, der involverer integration af ikke-porøst bagdæksdesign.
De tidligste investeringsmuligheder for Tempered Glass vil være udstyr. Vi i det foregående "fra opførelsen af ​​projektet i spidsen for springet, fortæller årsregnskabet os, hvad" fokus på forholdet mellem den igangværende konstruktion og virksomhedens omsætningsvækst, essensen af ​​innovationscyklusen i elektronikindustrien er Problemet er produktinnovation -> kapitalinvesteringer -> innovation Landing denne store logik. Med de to år med intelligente hardwareopgraderinger er opdateringscyklussen for udstyr to år, slutkundens kapitaludgifter og udstyrsleverandører vil fremgå af konjunkturudviklingen. Især hvis de internationale producenter opdaterer et år, vil det føre til større efterspørgsel efter udstyr. 3D Tempered Glass core udstyr forventes at fremstå OLED fordampning udstyr, stramt salg, bøjemaskine er en af ​​dem. Ifølge vores estimater af industrien rum, forventes at et år udstyr salg plads på næsten 10 milliarder!
Den hærdede glasplade er bøjet opad. Dette fænomen skyldes, at det tempererede glas i opvarmningsovnen er opvarmet, det tempererede glas på overfladetemperaturen er højere end den nedre overflade af temperaturen for at opretholde denne temperaturtilstand for det tempererede glas i kølerummet køling i køling proces, hvornår Når køletemperaturen og vindtrykket på det øvre og nedre overflade af det tempererede glas er ens, er det øvre overflade af det tempererede glas højt og krympningen af ​​den øvre overflade efter afkøling er større end den af nedre overflade.
Den hærdede glasplade er bøjet nedad. Dette fænomen skyldes, at det tempererede glas i opvarmningsovnen opvarmes, temperaturen over Tempered Glass overfladen er højere end den øvre overflade af temperaturen, for at opretholde denne temperatur tilstand af det tempererede glas i kølerummet køling i køleprocessen, når Temperende glas på overfladen af ​​køletemperaturen og vindtryksbetingelserne er de samme. På grund af den nedre overflade af det tempererede glas, køling er den nedre overflade af krympningen større end den øvre overflade, vil der være tektonisk glasplade nedadgående bøjningsdeformation fænomen. I dette tilfælde kan temperaturen på bunden af ​​ovnen reduceres for at minimere temperaturforskellen mellem det forhøjede glass øvre og nedre overflader.